Kwaliteiten van Gustos Finance

Gustos Finance is een onderneming van M.J.A. (Mark) Maathuis QC. Middels Gustos Finance ben ik in te huren voor uw interim opdracht op het gebied van financieel of algemeen management. Hieronder leest u meer over mijn kwaliteiten.

Mijn kracht is dat ik gedreven ben, goed in concepten kan denken en hierbij het totale overzicht kan bewaren. Daarnaast ben ik analytisch, nauwkeurig, hands-on en pragmatisch waarbij ik zeer goed in staat ben om de vertaalslag van conceptueel naar processen en oplossingen te maken.

Als mens ben ik integer, eerlijk en open waarbij ik graag mensen wil enthousiasmeren en stimuleren. Ik heb leidinggevende ervaring opgedaan waarbij ik op verschillende niveaus medewerkers heb aangestuurd en gecoacht.

Sinds 2008 heb ik me gespecialiseerd in de zorgsector en heb inmiddels ruime ervaring opgedaan in zowel cure als care. Ik vind het belangrijk om kwalitatief een toegevoegde waarde te leveren en een uitgebreide referentielijst is op aanvraag beschikbaar.

Download hier mijn volledige CV

Onze naam

Gustos komt uit het latijns en betekent bewaker of wacht. In combinatie met onze riddelijke service Gustos Finance gekomen tot dit logo.

Contact Info
an image
Gustos Finance
De Gagel 8
7665 EA Albergen
Contact formulier